Vacature Stagiaire

Ben jij op zoek naar werkervaring bij een gezellig en erkend, creatief zorgbedrijf en heb je zin in een meewerkstage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We werken bij Kraamzorg Lief hard om al onze cliƫnten iedere dag te begeleiden, verwennen en vooral te ontzorgen. Wat we te bieden hebben is een interessante stage waarbij je de medische kennis leert, de organisatie leert kennen, voorlichting, advies en instructies krijgt, zodat jij dit ook weer kan geven aan de client, je maakt een bevalling mee, het omgaan met cliƫnten en familie en vooral het professionaliseren en documenteren in de (kraam)zorg.

Ben jij iemand die initiatief neemt en zelfstandig kan werken? Een spontane en verzorgde dame die ervoor open staat om te groeien en houdt van gezelligheid naast professionaliteit ?

Als jij een opleiding doet (of gaat doen) als verpleegkundige, verzorgende (IG), kraamverzorgende, of misschien wel maatschappelijke (zorg) functie, stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar info@kraamzorglief.nl . Mochten we je op basis daarvan uit willen nodigen voor een gesprek, dan hoor je dat snel van ons.