Woorden van de eigenaresse

Els

Sinds 2009 stapte ik in de prachtige wereld van pasgeboren baby’s en nieuwe papa’s en mama’s. Ik was Kraamverzorgende en er ging een wereld voor me open. Het bleek een beroep waarvoor ik in de wieg was gelegd.

De stap naar een eigen kraambureau lag erg voor de hand na jaren met veel passie, liefde en plezier voor twee Kraamzorg instellingen te hebben gewerkt en veel ervaring te hebben opgedaan. Maar ik wou de zorg persoonlijker maken. Zorg op maat bieden, want tenslotte zijn er zoveel mensen en zoveel wensen.

Zo ontstond in 2017 Kraambureau “Kraamzorg Lief”. Inmiddels uitgebreid met meer kraamkanjers. Met onze ervaring en de benodigde opleidingen kunnen wij jou de beste ervaring bieden.

Wij volgen regelmatig scholingen om up-to-date te blijven met alle ontwikkelingen op het gebied van kraamzorg. Tevens beschikken wij over een borstvoedingscertificaat zodat we jou de beste hulp kunnen geven tijdens de borstvoeding. En vanzelfsprekend beschikken we over een EHBKO diploma, zodat we eerste hulp aan kinderen én volwassenen kunnen verlenen mocht dat nodig zijn.

Wij zijn Kraamzorg Lief. Thuis in zorg 24/7. Een gerust gevoel.

- Els, Eigenaar Kraamzorg Lief
Waar wij van dienst zijn

Werkomgeving

Wij kunnen in overleg zelfs naar het buitenland komen!

Dit zijn de regio’s waar wij komen. Regio’s: Nijmegen, Bemmel, Wijchen, Cuijk, Grave, Beuningen, Elst, Arnhem en Duitsland.

Staat jouw woonplaats hier niet bij? Neem gerust contact op zodat we kunnen kijken of er toch mogelijkheden zijn.