Zwanger

Jouw zwangerschap

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Er groeit een kindje in je buik. Ontzettend bijzonder, maar tegelijkertijd ook heel spannend! Wij kunnen het ons voorstellen dat de zwangerschap en de bevalling veel vragen bij je oproepen. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Van het begin van jouw zwangerschap, tot ver daarna.

Je hebt de keuze in het aantal uren dat je zorg wil afnemen. Wil je alleen moeder en kind zorg, en hulp bij de voeding? Dan kun je kiezen voor minimumzorg van 3 uur per dag. Dit is 24 uur in totaal over 8 dagen.
Wil je meer de tijd hebben en vind je het fijn als je kraamverzorgende je ook ondersteunt in de huishouding, en bij meer voedingen kan helpen, dan kun je kiezen voor volledige zorg. Dit is 6 uur per dag als je borstvoeding geeft en 5,5 uur per dag als je kunstvoeding geeft.
Het totaal van 24, 45 óf 49 uur zorg word verdeeld over 8 aaneengesloten dagen.

Vragen?

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij zoveel mogelijk kunt genieten, nemen wij graag zoveel mogelijk zorg uit handen. Tijdens de kraamweek, maar ook tijdens jouw zwangerschap. Mocht je zorgen hebben, of iets willen bespreken dan mag je ons altijd bellen. Ook wanneer je vragen hebt omtrent je aanmelding. Bel ons gerust.