Vacature Kraamverzorgende / Opleiding tot Kraamverzorgende

Vacature Kraamverzorgende/ opleiding tot kraamverzorgende

Ben jij op zoek naar mogelijkheden om je tot kraamverzorgende te laten opleiden? Of ben je al gediplomeerd kraamverzorgende?

Solliciteer bij ons!

Ben je enthousiast, leergierig en gemotiveerd? Wil jij ruimte om je eigen werkomgeving zoveel mogelijk zelf vorm te geven? Wij bieden een opleiding aan via erkende leerinstituten, zoals de Geboortezorg Academie, zo kun je daarna direct als kraamverzorgende bij Kraamzorg Lief aan de slag.
De kosten die de opleiding met zich meebrengt komen voor rekening van Kraamzorg Lief.

Wij streven naar de beste zorg voor onze cliënten, want fijne kraamzorg maakt écht een verschil. Dit realiseren we door één kraamverzorgende per gezin te bieden. Tijdens deze week draai je volledig mee in het gezin en biedt je de ouders, broers en zussen begeleiding in dit prille geluk. Je zorgt ervoor dat het huishouden doorloopt, zodat het gezin kan rusten, en wennen aan de nieuwe situatie. Je maakt een ontbijtje of lunch, Je voert medische controles uit bij zowel mama als het kindje.
Je leert hoe het kindje liefdevol gewassen en verzorgd dient te worden, je betrekt eventuele broers en zussen bij de verzorging van hun babybroertje of zusje. Én je geeft ze het vertrouwen dat ze dit grootse avontuur na de kraamweek samen aan kunnen en je met een goed gevoel de week weer kunt afsluiten.

Je hebt een open en toegankelijke manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Ervaring in de zorg is een prè.
Tot slot heb je de beschikking tot een auto en ben je in het bezit van een rijbewijs.

Pas als onze cliënten onze liefde, toewijding en passie voelen, dan is de kraamweek voor ons geslaagd.

We bieden kraamzorg in de hele regio Zuid Gelderland, Arnhem en het gebied tussen Arnhem en Nijmegen, de gemeenten tussen de Waal en Rijn en in een aantal gemeenten net over de grens in Duitsland.

•Goede Arbeidsvoorwaarden•

Salariëring conform CAO Kraamzorg en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Flink wat vakantiedagen
Zoveel mogelijk werk in je eigen omgeving
Leuke extra’s
Een uitgebreid inwerkprogramma, ontwikkelingsgerichte scholing en trainingen. Allemaal op kosten van Kraamzorg Lief
Minimaal 2 keer per jaar, betaald, functioneel en gezellig werkoverleg
Een leuk, ondernemend team waarmee je samenwerkt
Een aanstelling bij Kraamzorg Lief

Ben jij ook warm geworden na het lezen van bovenstaande boodschap? Contacteer ons dan gelijk!

Info@kraamzorglief.nl